Néhány szóban

munkánkról

A nagy napon már az öltözéstől ott vagyunk és igyekszünk elcsípni a megfelelő pillanatokat.

A videofelvétellel párhuzamosan partyfotók is készülnek. Az alább felsoroltak, az alapcsomagunk részei nem jelentenek semmiféle többletkiadást a fiataloknak.

A partyfotó szolgáltatásunk pártatlanul /ezt elsősorban a násznép összetételén értjük, így nincs megkülönböztetve a menyasszony és a vőlegény családja, barátai/, nagyságrendileg 1000-1500 db fénykép készül, amit a fiatalokkal közösen kitalált fantázianév alatt a honlapunkon oldalon elhelyezünk.

Természetesen a képek komoly rostán mennek keresztül, így kicsi az esélye annak, hogy sértő, vagy valakit negatívként feltüntető kép kerül ki az oldalra.

Mivel a link egy fantázianév, csak az ismeri, akinek a család elmondja. Ezzel a módszerrel elkerülhető, hogy idegen emberek “csemegézzenek” az esküvői fotókon.

A nevezett linken a fotókon kívül online nézhető, és letölthető videók is vannak. A nézhető videók szerzői jogok esetleges sértése esetén korlátozásokra kerülhetnek. Előfordulhat, hogy bizonyos országokban /leggyakrabban :Németország/ letiltásra kerül.

A honlapunkon elhelyezett linkek átlagosan 3 évig érhetők el.

Vacsora előtt kis műsorral készülünk a vendégeknek, ugyanis elkészítjük a fiatalok kisfilmjét amit mi Életútnak neveztünk el.
Ez kb 10-12 perces kis összeállítás, amit projektorral vetítünk ki, általában 130-150 cm képátlóval.

A vacsora másik felében átadjuk a helyszínen készített “ajándék-osztogatós képeket” amit minden családnak kiosztanak a fiatalok. A képet az esküvő napján, és egy hordozható “labor”  segítségével készítünk, el.

A képen /természetesen a fiatal pár szerepel/ egy köszönőszöveg mellett, megtalálható a link amin a nagy napon készült képek találhatóak.

Az elkészült videót és fényképeket pendrive-on adjuk át egyedi díszdobozban

A videofelvétel minden esetben FULL HD!

Igény és lehetőség /időjárás/ esetén drónnal készült képek és videók is kérhetők, természetesen díjmentesen!

Többen kérdezik, hogy meddig maradunk a lagziban?

A válasz általában az, hogy ameddig értelme van. Általában 3-4 óra között távozunk, amit a fiatalokkal természetesen egyeztetünk.

Utolsó pontként még egy megjegyzés: Megyén belül nincs kiszállási díj!

Árajánlatot a "kapcsolat" részben található elérhetőségeinken tudunk adni!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.